Privacy

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach, gevestigd aan Juttepeer 40 1731 WT Winkel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

www.bijjacquelinegastouder.nl
Juttepeer 40
1731 WT Winkel
+31 6 31928566

Jacqueline Jacobs is de Functionaris Gegevensbescherming van Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach. Zij is te bereiken via j.i.jacobs@hotmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

  • gezondheid
  • gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via j.i.jacobs@hotmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) persoonsgegevens:

  • naam ouders / verzorgers wordt bewaard voor zolang het contract loopt en volgens wettelijke bewaartermijn omdat de gegevens noodzakelijk zijn voor contact en wettelijk verplicht voor kinderopvangtoeslag
  • adres ouders wordt bewaard zolang het contract loopt omdat de gegevens noodzakelijk zijn voor contact
  • overige contactgegevens zoals telefoonnummer(s) / emailadres(sen) worden bewaard zolang het contract loopt, omdat de gegevens noodzakelijk zijn voor contact
  • BSN ouders wordt bewaard volgens wettelijke bewaartermijn. Dit is wettelijk verplicht voor kinderopvangtoeslag
  • naam kind(eren) wordt bewaard zolang contract loopt en volgens wettelijk bewaartermijn. De gegevens zijn noodzakelijk voor opvang en wettelijk verplicht voor kinderopvangtoeslag
  • geboortedatum kind(eren) wordt bewaard voor zolang het contract loopt en volgens wettelijke bewaartermijn. De gegevens zijn wettelijk verplicht voor kinderopvangtoeslag en controle kindaantallen GGD
  • BSN kind(eren) wordt bewaard volgens wettelijke bewaartermijn. Dit is wettelijk verplicht voor kinderopvangtoeslag (en evt noodzakelijk op moment van EHBO)
  • Indien van toepassing wordt medische informatie mbt allergieën en medicijngebruik bewaard voor zolang contract loopt (of medicatie gegeven moet worden). Dit is noodzakelijk voor de opvang
  • Contactgegevens huisarts worden bewaard voor zolang het contract loopt, omdat dit noodzakelijk is in geval van nood (EHBO)
  • Contactgegevens tandarts worden bewaard voor zolang het contract loopt, omdat dit noodzakelijk is in geval van nood (EHBO)
  • contactgegevens van contactpersonen in geval van nood (bijv. opa / oma / ...) worden bewaard voor zolang contract loopt, omdat dit noodzakelijk is ingeval van nood

Delen van persoonsgegevens met derden

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.
De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar j.i.jacobs@hotmail.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Bij Jacqueline Gastouder Kinder & Opvoedcoach neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via j.i.jacobs@hotmail.com

Vragen?


Heb je na het lezen van dit privacystatement nog vragen?